Pizzakursus

Trækker pizzadejen sig sammen når du forsøger at strække den ud? Går der ild i pizzaen når du har smidt den ind i gasovnen? Eller vil pizzaen slet ikke af spaden, når den først er kommet på?

Eller måske går pizzabagningen egentlig meget godt, men du vil gerne lige blive lidt bedre?

Uanset om du er nybegynder eller lettere øvet - eller aldrig har bagt en pizza i hele dit liv - vil du gå fra vores kursus med en succesoplevelse.

Det lyder næsten for godt til at være sandt!

Men det er det ikke.

Det seneste år har vi haft ca. 300 glade kursister igennem vores pizzakursus, så vi har efterhånden en rigtig god fornemmelse af de mest almindelige udfordringer.

Heldigvis kender vi også løsningen på de udfordringer. På vores kursus lærer du hele processen fra start til slut.

Vi lærer dig alle de små tricks som gør hele forskellen, og hvordan man undgår typiske begynderfejl. Vi kører små hold, så du kan få så meget én-til-én hjælp og sparring som muligt. Og så er det bare pissehyggeligt.

Okay, og hvad mere??

Vi bager og spiser selvfølgelig en masse pizza sammen (3 hver), og vi bager på de mest almindelige ovntyper, man kan have derhjemme.

Foruden dine nyerhvervede pizzaevner får du selvfølgelig både pizzadej (2 stk), pizzarester og opskrifter med hjem.

Kurserne afholdes i samarbejde med Italienske Sager (Kager & Sager) i Dalum, hvor vi sammen går gennem hele processen fra dej, til toppings og bageteknikker.

Se kommende kurser her
Har du været på kursus? Find kursusmaterialet her

Ønsker du et kursus som personalearrangement eller lignende? Kontakt mig, og lad os finde ud af noget

Pizzakursus i Odense, pizzaspade

Kommende kurser

feedback

  • “Super hyggeligt, fantastisk søde undervisere, fremragende pizza 🤩“

    — Vivi

  • “ Især håndteringen af dej var godt at få gennemgået i detaljer. Iøvrigt var det bare hyggeligt og sjovt.”

    — Rikke

  • “ Fordi man simpelthen lære at bage pizza som de smager i Italien. Alt lige fra dej til ovn.”

    — Merete